Naujienos

Jonavos „Vikingai“ ir Gargždų „Pramogos“ išsiskyrė taikiai


Lietuvos Optibet Futsal A lygoje sekmadienį buvo sužaistos dvejos 13-ojo turo rungtynės. Šiame ture savo pirmąją pergalę iškovojo Vilniaus „TurboTransfers“, o lygoje pirmaujantys Jonavos „Vikingai“ antrą kartą iš eilės sužaidė lygiosiomis.

Vienos stipriausių lygos komandų Jonavos „Vikingai“ ir Gargždų „Pramogos“ išsiskyrė taikiai – rezultatu 2:2. Reikia priminti, kad tokiu pačiu rezultatu „Vikingai“ prieš tai sužaidė su Kauno „Vyčiu“ ir kaip tose rungtynėse, taip ir šiose „Vikingams“ pavyko panaikinti varžovų dvejų įvarčių persvarą.

Šiame mače per pirmąjį kėlinį komandos įvarčių neįmušė, nors daugiau progų tai padaryti turėjo „Pramogos“. Ši komanda atliko daugiau smūgių į vartus, bet „Vikingų“ vartininkas žaidė patikimai.

Visgi antrojo kėlinio pradžioje į jo vartus kamuolys buvo įmuštas, bet jį įmušė „Vikingų“ žaidėjas Gytis Vasylius.

Po trijų minučių į „Vikingų“ vartus buvo įmuštas dar vienas įvartis. Šįkart Aurimas Skurdelis baudos smūgiu nuginklavo varžovų vartininką.

Gargždų komanda taip įgavo dvejų įvarčių persvarą, bet gan greitai ją prarado. Įpusėjus kėliniui po greitos atakos rezultatą sušvelnino Paulius Osauskas, o po trijų minučių antrą įvartį pelnė Benas Spietinis.

Rezultatui tapus lygiam, abi komandos neketino ties tuo sustoti ir bandė iškovoti pergalę. Arčiau jos buvo „Pramogų“ komanda, tačiau priešpaskutinę minutę Gargždų ekipa nerealizavo paskirto 10 metrų baudinio, tad ekipos pasidalino po tašką.

„TurboTransfers“ ekipa savo pirmąją sezono pergalę pasiekė prieš Alytaus „Dainavą“, kurią nugalėjo rezultatu 7:6.

futsal.lt info.

469 views